Посетете новия ни сайт и проверете какви възможностите да получите отстъпка!

В края на 2019г. пуснахме в продажба дайлер с усъвършенствана версия на софтуера - v30+. Какво е новото можете да разберете тук.

GSM комуникатор версия 18 - в продажба от юни 2015

Колкото по-'умни' стават телефоните, толкова по-трудно става да правим простички неща с тях. Например като това да запишем телефонен номер в паметта на SIM картата. Все по-често се оказва, че вместо в СИМ картата, сме записали телефонните номера в телефонния указател на телефона. За да Ви спестим подобни неприятности, пускаме нова версия (v.18) на софтуера. Промяната е малка, но полезна: след първоначално включване, дайлерът записва като инсталаторски първия номер, от който получи позвъняване. Как става това стъпка по стъпка можете да научите от описанието или кликнете тук Другата промяна касае възможността за изпращане на SMS със собствен текст. Вече има възможност за въвеждане на три SMS-а със собствен текст: OwnSMS1, OwnSMS2 и OwnSMS3. Как се програмират виж пълното ръководство за версия 18 тук или накратко тук. Внимание: SMS-ите трябва да бъдат изписани на латиница!

GSM комуникатор - с повече функции и още по-лесен за монтаж и програмиране!

GSM комуникаторът на ЕТА СИС Emb v1.17 има всички възможности на досегашните ни разработки. Всички, които познават предишните версии (от v1.0 до v1.15), могат да се запознаят с основните различия между тях и версия v1.17 тук. GSM комуникаторът Emb 1.17 е съвместим с всички алармени системи. Ако му осигурите подходящо захранване, можете да го използвате и като самостоятелна аларма (схемата на свързване като самостоятелна система за известяване можете да изтеглите оттук) и като устройство за управление и/или наблюдение на различни уреди и машини (схемата за свързване на релета можете да изтеглите оттук). Програмирането на всички параметри и функции на GSM дайлер Emb става от номера, записани с име 0 или 1 в СИМ картата, поставена в него. Програмирането може да стане по 2 начина: 1. Обаждате се на комуникатора от някой от тези тел. номера, въвеждате необходимите Ви DTMF команди (простичко казано – цифри и символи) от клавиатурата на GSM апарата си, искате статус и получавате sms с пълния статус и програмираните параметри.2. Изпращате SMS с простички команди от номер с име 0 или 1. Може да се поръча във вариант с дълга антена (3м кабел) за обекти със слаб обхват на GSM операторите. Дълга антена с усилване 2 децибела оскъпява комуникатора с 2 лв, а дълга антена 3,5 децибела – с 4 лв. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗА ДОСТЪП ДО ФАЙЛОВЕТЕ С РЪКОВОДСТВАТА И СХЕМИТЕ ЗА СВЪРЗВАНЕ, КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ИМЕТО ИЛИ СНИМКАТА НА ПРОДУКТА!

GSM комуникатор -More power, less money!

СПРЯН ОТ ПРОИЗВОДСТВО ( 6 февруари 2015). ЗА АКТУАЛНИЯ МОДЕЛ ВИЖТЕ ТУК. Новият GSM комуникатор на ЕТА СИС Emb обединява в себе си възможностите на всички модели GSM дайлери с вграден модем, които сме произвеждали до момента. Как ще работи; какво ще следи; как ще се управлява; кого, кога и по какъв начин ще оповесетява; какво и как ще управлява - решавате Вие! GSM комуникаторът е съвместим с всички алармени системи. Ако му осигурите подходящо захранване, можете да го използвате и като самостоятелна аларма (схемата на свързване като самостоятелна система за известяване ще намерите в края на файл 'Инсталиране') и като устройство за управление и/или наблюдение на различни уреди и машини (схемата за свързване на релета също е в края на файл 'Инсталиране'). Програмирането на всички параметри и функции на GSM дайлер Emb става от номера, записан на първо място в СИМ картата, поставена в него. Процесът на програмиране е лесен и бърз: обаждате се на комуникатора от този тел. номер, въвеждате необходимите Ви DTMF команди (простичко казано – цифри и символи) от клавиатурата на GSM апарата си, искате статус и получавате sms с пълния статус и програмираните параметри. И всичко това – на цена с 20% по-ниска от досегашната ни цена! Може да се поръча във вариант с дълга антена (3м кабел) за обекти със слаб обхват на GSM операторите. Дълга антена с усилване 2 децибела оскъпява комуникатора с 2 лв, а дълга антена 3 децибела – с 3 лв. От 12 ноември 2012г се спират от производство и продажба всички останали модели GSM дайлери с вграден модем. НОВО от юли 2013г: GSM дайлерът вече е с нов симкардхолдер - тип 'push-push', който позволява вадене/поставяне на сим-картата без да се демонтира дайлера и да се отваря капака му. Друга промяна - ако сработилата алармена система бъде изключена в рамките на около една минута след сработването й (т.е. докато дайлерът все още набира първия записан в сим-картата номер), комуникаторът ще преустанови звъненето и няма да звъни на следващите номера. Идеята е ако потребителят случайно 'изпусне' алармата и тя свирне, да не вдига под тревога цялата рода ;). Тази промяна е в сила за моделите с версия 12 и нагоре (на стикера, залепен от външна страна на гърба на устройството са изписани символите v0t12) Нова версия (v0t14) с промяна в софтуера от октомври 2013: промяната е в начина на следене на състоянието на мрежовото захранване и на акумулатора. Можете например да получавате само SMS-и за слаб/възстановен акумулатор, без да получавате есемеси при спиране/идване на тока. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗА ДОСТЪП ДО ФАЙЛОВЕТЕ С РЪКОВОДСТВАТА И СХЕМИТЕ ЗА СВЪРЗВАНЕ, КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ИМЕТО ИЛИ СНИМКАТА НА ПРОДУКТА!

Автономен телефонен дайлер с мелодия- за повече сигурност

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧЕСТВА. ДО ИЗЧЕРПВАНЕ. Телефоннният дайлер е предназначен за работа с всички видове алармени централи. Когато е активиран, той се захранва от напрежението на пощата и е напълно енергонезависим. Постоянното напрежение 12V е необходимо само за управление. Произвежда се в стандартна розетка.

Мобилен GSM паник бутон

Мобилният GSM паник бутон е предназначен за големи обекти, където маршрутът на обход е много дълъг и е невъзможно или икономически нецелесъобразно този маршрут да бъде покрит с радиоприемници и радио-паник бутони. GSM паник бутонът се нуждае само от SIM карта. Компактен е, пазачът може да си го държи в джоба и обхватът му е практически неограничен - работи навсякъде, където мобилните оператори имат покритие. Работи с всички мобилни оператори. Още ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗА ДОСТЪП ДО ФАЙЛОВЕТЕ С РЪКОВОДСТВАТА И СХЕМИТЕ ЗА СВЪРЗВАНЕ, КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ИМЕТО ИЛИ СНИМКАТА НА ПРОДУКТА!

GSM комуникатор с гласово оповестяване

Този модел има всички възможности на основната версия (GSM Emb v1.0), но е с добавен гласов модул. Така при позвъняване от дайлера, ако вдигнете, ще чуете предварително записаното в гласовия модул съобщение. Този модел е особено подходящ за пожаро-известителни централи, когато има императивно изискване комуникаторът да бъде с гласово оповестяване.

GSM Video дайлер

GSM-Видео дайлерът освен функциите на обикновения GSM дайлер, позволява видеонаблюдение в реално време, видео-запис на алармени събития и преглед на записите от мобилен телефон. За да работи видео-връзката е необходимо: 1. На мястото, където се монтира дайлерът да има 3G покритие. 2. За да осъществите видео-връзка е необходимо и Вие да сте на място с 3G покритие. 3. Телефонът Ви трябва да има опция Video-Call! 4. Използваните SIM карти да са с активирана от оператора опция за провеждане на видеоразговори! Още

Антени за GSM комуникатор

Предлагаме 3 вида антени. Стандартно комуникаторите са окомплектовани с къса антена и тя влиза в цената на модула. Изнесена (с дължина на кабела 3м) антена се препоръчва в случаите, когато GSM дайлерът се монтира на място с нестабилен обхват на мобилните оператори или когато дайлерът се поставя в метална кутия. Предлагаме 2 варианта на дълга антена - с усилване 2 децибела и с усилване 3.5 децибела

Автономен телефонен дайлер с говор- сигурност и комфорт

Телефоннният дайлер е предназначен за работа с всички видове алармени централи. Когато е активиран, той се захранва от напрежението на пощата и е напълно енергонезависим. Постоянното напрежение 12V е необходимо само за управление. Възможно е да се управлява и с 24V от противопожарна централа.

GSM-дайлер - краят на жицата

ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА.ЗА АКТУАЛНИЯ МОДЕЛ ВИЖТЕ ТУК. GSM-дайлерът е предназначен за работа с всички видове алармени централи. Комплектован е с куплунг за апарат SIEMENS. Работи с всички модели на SIEMENS с изключение на моделите SIEMENS Axx преди А70.

GSM SIM 300 V31- дайлер с вграден модем- базов модел

СПРЯН ОТ ПРОИЗВОДСТВО (ноември 2012г.). ЗА АКТУАЛНИЯ МОДЕЛ ВИЖТЕ ТУК. Модулът е предвиден за работа с всички алармени системи. Следи наличието на 220V и състоянието на акумулатора. Възможно е хардуерно изключване (джъмпер) на следенето на напрежение. При алармено събитие звъни (на до 9 телефона). Има две допълнителни зони с общо предназначение (Z1, Z2), изпращащи SMS с избран текст. Има един дистанционно управляем изход. Може да се поръча във вариант с дълга антена за обекти със слаб обхват на GSM операторите. Още

GSM SIM 2x2 - дайлер с вграден модем виртуално разделен на две части

СПРЯН ОТ ПРОИЗВОДСТВО (ноември 2012г.). ЗА АКТУАЛНИЯ МОДЕЛ ВИЖТЕ ТУК. Дава информация за състоянието на две алармени системи или за два партишъна на една алармена система. Има 2 отделни входа OPEN/CLOSE (О/С 1 и О/С 2) и 2 отделни алармени входа А1 и А2. SMS О/С 1 се изпраща на телефон 1. При сработване на А1, се обажда на телефони от 1 до 4. SMS О/С 2 се изпраща на телефон 5. При сработване на А2, се обажда на телефони от 5 до 9. Още

GSM SIM 300 V3R1- дайлер с вграден модем с възможност за управление на изхода от 2 телефона

СПРЯН ОТ ПРОИЗВОДСТВО (ноември 2012г.). ЗА АКТУАЛНИЯ МОДЕЛ ВИЖТЕ ТУК. Като GSMSIM 300 V31 с добавена възможност за управление и от телефона, записан на второ място в SIM-a. Изключени SMS-ите OUT=1 OUT=0. Ако изходът се използва за включване и изключване на алармената система и входът О/С е свързан, се изпраща SMS OPEN/CLOSE на телефона, включил/изключил системата (първия или втория запис в SIM-a).

GSM SIM 300 3TEL- дайлер с вграден модем с възможност за набиране на 3 групи телефони

СПРЯН ОТ ПРОИЗВОДСТВО (ноември 2012г.). ЗА АКТУАЛНИЯ МОДЕЛ ВИЖТЕ ТУК. Има възможностите на GSMSIM 300 V31, но в зависимост от това, коя зона е активирана (Z1, Z2, Z3), дайлерът набира съответно номерата, записани на позиции от 1 до 3, от 4 до 6 или от 7 до 9 в SIM-a

GSM SIM 300 UNI V31-дайлер с вграден модем, оповестяващ само с SMS-и

СПРЯН ОТ ПРОИЗВОДСТВО (ноември 2012г.). ЗА АКТУАЛНИЯ МОДЕЛ ВИЖТЕ ТУК. Оповестяване само с SMS-и. Следи 4 зони, известява до 6 телефона.

GSM дайлер с вграден модем - в производство до април 2010г.

СПРЯН ОТ ПРОИЗВОДСТВО (април 2010г.). ЗА АКТУАЛНИЯ МОДЕЛ ВИЖТЕ ТУК. Модулът е предвиден за работа с всички алармени системи. Следи наличието на 220V. При алармено събитие звъни. При отваряне на входна врата под охрана (зона със закъснение) известява мигновено с SMS.Има един дистанционно управляем изход. Може да се поръча във вариант с дълга антена за обекти със слаб обхват на GSM операторите.

GSM-sms дайлер с вграден модем - в производство до април 2010г.

СПРЯН ОТ ПРОИЗВОДСТВО (април 2010г.). ЗА АКТУАЛНИЯ МОДЕЛ ВИЖТЕ ТУК. Модулът е предвиден за работа с всички алармени системи. Начин на оповестяване - с SMS-и Когато е активиран някой вход “аларма”, дайлерът изпраща съответен SMS на номерата, записани на позиция от 1 до 5 в SIM картата.

Платка-батерия

ИЗЧЕРПАНИ КОЛИЧЕСТВА. НЯМА ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДА. Платка, заместваща батерията на GSM апарати с марка Siemens.