Блок радиозони

Дава възможност за добавяне на безжични радиодатчици към всяка една алармена система. Може да се използва самостоятелно като алармена система с магнитни радиодатчици. Още...

ПУМА с обновен софтуер

Актуална информация за произвежданите в момента алармени системи ще намерите на новия ни сайт eta-sys.com В софтуера на алармена система ПУМА има направени няколко промени, с които можете да се запознаете тук. Който не познава ПУМА, може да види основните й възможности и характеристики тук.

ПУМА с двупосочна гласова връзка

Актуална информация за произвежданите в момента алармени системи ще намерите на новия ни сайт eta-sys.com Осигурява двупосочна гласова връзка с избрания от алармената система телефонен номер и възможност за прослушване на звуците в обекта при избиране на алармената система от оторизиран телефон. Т.е. клиентът има възможност: - ако позвъни на алармата, да чува какво става в помещението, където е монтирана (микрофонът не е включен и няма да го чуват, ако говори) - ако вдигне, когато алармата му позвъни, да чува и да го чуват (микрофонът е включен). Още... ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗА ДОСТЪП ДО ФАЙЛОВЕТЕ С РЪКОВОДСТВАТА И СХЕМИТЕ ЗА СВЪРЗВАНЕ, КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ИМЕТО ИЛИ СНИМКАТА НА ПРОДУКТА!

ПУМА - алармена система с вграден GSM комуникатор

Актуална информация за произвежданите в момента алармени системи ще намерите на новия ни сайт eta-sys.com Виж повече... Алармената система PUMA е с 16 програмириуеми зони, вграден в захранващия блок GSM комуникатор (дайлер) и клавиатура с LCD дисплей (2 реда х16 знака на ред). Към една алармена система могат да бъдат присъединени до 8 клавиатури. Възможни са до 30 потребителски кода с индивидуални права. PUMA е с вграден GSM комуникатор и оповестява до 10 потребителя.На всеки от записаните в паметта й потребители се дават индивидуални права: за включване и изключване на алармената система с GSM апарат, за управление на изходи, за получаване на SMS за системни събития, за оповестяване при аларма с SMS и/или позвъняване.Комуникаторът работи с всички мобилни оператори. Алармената система PUMA има възможност за деление на групи: Група 1, Група 2 и Глобална. Това позволява с една аларма да се следят и управляват два относително или напълно самостоятелни обекта. Не е задължително всеки от тези обекти да има отделна клавиатура. Общата клавиатура е икономически изгоден вариант, при който се споделят общи ресурси (захранващ блок, акумулатор, GSM дайлер, клавиатура), а същевременно се осигурява пълна самостоятелност и конфиденциалност. Към всяка от групите могат да бъдат назначени по няколко клавиатури. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗА ДОСТЪП ДО ФАЙЛОВЕТЕ С РЪКОВОДСТВАТА И СХЕМИТЕ ЗА СВЪРЗВАНЕ, КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ИМЕТО ИЛИ СНИМКАТА НА ПРОДУКТА!

Рис 4х4 - без нито една рекламация!

Не се произвежда. Ако вече имате монтирана и ползвате тази алармена система, оттук можете да изтеглите Ръководства за инсталация и употреба. Актуална информация за произвежданите в момента алармени системи ще намерите на новия ни сайт eta-sys.com Централа с до 4 броя изнесени клавиатури, всяка c по 4 самостоятелни зони и свои кодове. ЗА ДОСТЪП ДО ФАЙЛОВЕТЕ С РЪКОВОДСТВАТА И СХЕМИТЕ ЗА СВЪРЗВАНЕ, КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ИМЕТО ИЛИ СНИМКАТА НА ПРОДУКТА!

GSM контр. панел - системата на 21-ви век!

Не се произвежда. Ако вече имате монтирана и ползвате тази алармена система, оттук можете да изтеглите Ръководства за инсталация и употреба. Актуална информация за произвежданите в момента алармени системи ще намерите на новия ни сайт eta-sys.com Централа с дистанционно управление от отдалечен GSM апарат. Програмира се дистанционно от GSM апарат (1 инсталаторски номер). Управлява се от други 5. Известява до 9 телефона. ЗА ДОСТЪП ДО ФАЙЛОВЕТЕ С РЪКОВОДСТВАТА И СХЕМИТЕ ЗА СВЪРЗВАНЕ, КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ИМЕТО ИЛИ СНИМКАТА НА ПРОДУКТА!

Магнитни радиодатчици

*** Производството им е временно преустановено през 2018г. За Актуална информация се свържете с производителя. Предназначени за работа с алармена система Lynx

Модул за гласово оповестяване за ПУМА

Осигурява предаване на предварително записано гласово съобщение на избрания от алармената система телефонен номер. Възможни области на приложение: например ако ПУМА звъни на стационарни телефони без дисплей; ако разговорът минава през телефонна централа и на дисплея не може да се визуализира номерът, от който е обаждането и др. Още... ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗА ДОСТЪП ДО ФАЙЛОВЕТЕ С РЪКОВОДСТВАТА И СХЕМИТЕ ЗА СВЪРЗВАНЕ, КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ИМЕТО ИЛИ СНИМКАТА НА ПРОДУКТА!

Зонов разширител за ПУМА

Зоновият разширител добавя до 8 единични напълно балансирани зони или до 16 двойни частично балансирани. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗА ДОСТЪП ДО ФАЙЛОВЕТЕ С РЪКОВОДСТВАТА И СХЕМИТЕ ЗА СВЪРЗВАНЕ, КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ИМЕТО ИЛИ СНИМКАТА НА ПРОДУКТА!

Алармена система Lynx, управлявана с четец на карти

Вместо с дистанционно управление алармената система се управлява със самостоятелен четец за карти, който може да бъде поставен вътре или извън апартамента/офиса.

Линкс- алармена система с дистанционно управление и радиодатчици

Централа Lynx Plus е предвидена за охрана на малки обекти. Гарантира много висока надеждност против прихващане на кода и налучкване на кода. Поддържа до 11 бр. ДУ(дистанционно управление)+ 4 Радио-зони

Линкс-алармата в къщи, на вилата, колата и ролетките с едно ДУ !

Централа с дистанционно управление. Произвежда се в два варианта: с динамично сменящ се код (скачащ код) и с фиксиран код . ДУ на Lynx са съвместими с алармените системи за автомобили STELT и PHANTOM и автоматика за гаражи и решетки.