GSM Система за контрол на достъпа Домофон, Асансьор, Бариера

Ползвали ли сте кухненски комбайн? В зависимост от това каква приставка му сложите, получавате съвсем различен уред - миксер, месомелачка, блендер, сокоизстисквачка, ренде, резачка... Нещо такова е нашата GSM система за контрол на достъпа - зависи каква периферия ще й сложите и можете да я използвате като GSM Домофон, като контрол на ползването на асансьора, за управление на бариери, гаражни врати и т.н. Повече информация ще получите на новия ни сайт eta-sys.com

GSM контрол на достъп - с телефона си вдигате бариерата, отваряте вратата на входа, на гаража, на асансьора ........

..... без мобилните оператори да Ви таксуват! За това устройство няма да намерите упътване за работа - за да го ползвате, е необходимо просто да позвъните на номера на устройството: то ще Ви разпознае по клип и ще Ви затвори, а бариерата ще се вдигне или вратата ще се отвори. Въвеждането на потребители може да стане по няколко начина, описани в Техническите параметри и във файл Инсталиране. Един от тях е чрез SMS: например за да добавите нови потребители, които имат право на достъп (в рамките на допустимите 250бр), е достатъчно да изпратите един SMS. За да забраните достъпа на вече съществуващи потребители (например на некоректни платци), пак е достатъчен един SMS. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ИМЕТО ИЛИ ВЪРХУ СНИМКАТА НА УСТРОЙСТВОТО.

Система за контрол на достъп и/или работно време

Изгражда се на база стандартен компютър или Lynksys, към който се свързват до 250 бр. Четци. Може да работи самостоятелно или в мрежа. Поддъжа изнесени терминали, монитор за фейс контрол, камера за запис.

Алармена система Lynx, управлявана с четец на карти

Самостоятелен четец на карти за управление на електромагнитна брава

Служи за контролиране на достъпа до помещения с монтирана електромагнитна ключалка. Работи самостоятелно. Има вграден RS 485 за връзка с компютър. Има възможност за мрежова работа. Поддържа до 256 карти, от които 16- мастер.

Самостоятелен четец на карти за управление на алармена система

Лесно и бързо програмиране на карти. Възможност за изтриване на отделни карти чрез връзка с компютър.